MMfysio Nijmegen Noord

Open dag Nijmegen Noord

Zaterdagmiddag 30 oktober was de open dag van onze nieuwe locatie in Nijmegen Noord. Op deze middag kon iedereen de hele mooie ruimte bekijken en kennismaken met onze nieuwste meetapparatuur. Daarnaast waren natuurlijk ook onze collega’s van het Gymlokaal aanwezig en kon ook met hen kennis gemaakt worden.

Iedereen die binnenkwam werd voorzien van een heerlijke zelfgemaakte smoothie en kreeg vervolgens een rondleiding door de ruimte. Diverse mensen hebben kennis gemaakt met de inbody, HUB en egym apparaten. De inbody is een hypermodern meetinstrument dat zeer nauwkeurig je lichaamssamenstelling meet. De HUB is een meetinstrument dat je mobiliteit meet en tegelijk je lichaamsafmetingen zodat deze direct goed worden ingesteld bij de egym apparaten. De egym apparaten zijn een krachtcirkel waarmee je echt aan je fysieke gesteldheid kunt werken. 

Het proberen van deze apparaten zorgde voor veel enthousiasme bij de bezoekers. Wat heel leuk was, was dat er niet alleen bekenden van onze praktijk op de dag aanwezig waren maar ook geïnteresseerden uit Nijmegen Noord, Oosterhout en Lent. Zelfs een enkeling uit Malden en Molenhoek kwam even kijken. 

Al met al was het een zeer geslaagde dag. Mocht het u niet gelukt zijn om langs te komen, u bent natuurlijk van harte welkom om een keer binnen te lopen voor een bakkie koffie! Kijk voor de openingstijden op de website van het Gymlokaal: www.Gymlokaal.com.