Fysiotherapie Nijmegen Malden Molenhoek

Onze focus

MMFysio is een brede fysiotherapiepraktijk met de focus op de behandeling van sporters en ouderen. Wat dat inhoudt, leest u hieronder.

Fysiotherapie voor sporters is een vak apart, en dat vak beheersen wij bij uitstek. Als sporter bent u bij ons in goede handen. Onze sportfysiotherapeuten begeleiden al jaren topsporters op Olympisch en wereldniveau. Peter Eemers, mede-eigenaar van MMFysio, is dan ook focus-fysiotherapeut van NOC*NSF. Wij werken samen met een groot aantal artsen en organisaties in de sport en zijn op de hoogte van de nieuwste inzichten.

Die kennis en ervaring zetten wij niet alleen in voor de vele topsporters die bij ons onder behandeling zijn, maar zeker ook voor de beginnende en recreërende sporter. Wij kunnen uw blessure uitstekend behandelen, en u daarnaast door preventieve screening en advies helpen om blessures te voorkomen. Ook sporters met een handicap of chronische aandoening kunnen bij ons terecht.

Als u ouder wordt, ziet u vaak de beweeglijkheid van uw lichaam afnemen en de kwetsbaarheid toenemen. Wie hierdoor problemen krijgt met bewegen, kan bij ons terecht. Dat kan iemand van 83 zijn met Parkinson of iemand met een gebroken heup, maar net zo goed iemand van 58 met artrose in de knieën. Wij hebben de kennis en vaardigheden in huis om u te helpen uw mobiliteit te verbeteren. Ook kunnen wij u helpen om te gaan met een eventuele beperking van uw bewegingsmogelijkheden. Ons streven: zoveel mogelijk herstel en behoud van uw beweeglijkheid en zelfstandigheid. Ons hoofddoel is: gezond ouder worden.

Bij MMFysio werken gespecialiseerde ouderen-fysiotherapeuten (geriatrie-fysiotherapeuten). Zij bezitten gedegen kennis over de bewegingsproblemen en specifieke ziektebeelden waarmee u te kampen kunt hebben.