Ga naar de inhoud

Manouk van Dommelen

Sinds januari 2020 ben ik met veel plezier werkzaam als fysiotherapeut bij MMfysio. Naast fysiotherapeut ben ik eveneens Docent Dans en geef ik danslessen in met name de stijlen modern en jazz. Al langere tijd ben ik bezig om de danswereld en fysiotherapie met elkaar te vermengen. Onder andere heb ik onderzoek gedaan naar de effecten van dans binnen de fysiotherapie en ben ik de cursus Dansante fysiotherapie gaan volgen. 

Sinds april 2022 is er een samenwerking ontstaan tussen MMfysio en de dansschool waar ik als Docent Dans werk, Flex Dansstudio. Op deze locatie in Nijmegen heb ik een behandelruimte in de dansstudio om dansers te kunnen behandelen, maar ook niet-dansers die door middel van dans willen werken aan hun doelen en herstel. Sinds kort ben ik lid van het Dans Medisch Zorgnetwerk in samenwerking met het Jeroen Bosch Ziekenhuis. Op deze manier heb ik kortere lijntjes met andere (para)medici binnen de danswereld. 

Daarnaast ben ik lid van ParkinsonNet en ben ik sinds 2023 gestart met een dansles voor mensen met de ziekte van Parkinson. 

Naast algemene klachten leg ik dus met name de focus op dansgerelateerde klachten, maar ben ik eveneens in de ouderenzorg actief (met name mensen met de ziekte van Parkinson).

Specialisaties en aandachtsgebieden

  • Algemeen fysiotherapeut
  • Dansante fysiotherapie
  • fysiotherapie voor dansers
  • M. Parkinson(isme)
  • Sportmassage 

Email: manouk@mmfysio.nl

Aanwezig: maandag, woensdag, donderdag en vrijdag

Locaties: Malden en Nijmegen (locatie Flex) 

BIG nummer: 29927135904