MM fysio Malden Molenhoek Nijmegen

Nieuwe locatie Nijmegen-Lent

Wij vinden het erg leuk dat wij u kunnen melden dat wij per 27 september een nieuwe locatie hebben in Lent. In sporthal de Triangel (naast het Citadel college) hebben wij een mooie grote ruimte tot onze beschikking van bijna 200m2.

Ook op deze locatie kunt u bij ons terecht voor alle (fysiotherapie gerelateerde) klachten. Onze specialismen (sport-en manuele therapie, handtherapie en therapie bij COPD) zijn er natuurlijk ook vertegenwoordigd. Vanaf 27 september zullen er op onderstaande dagen collega’s aan het werk op onze nieuwe locatie:

Maandagochtend: Kasper

Dinsdagmiddag: Joris / Sammy (onze nieuwe collega)

Woensdagmiddag en avond: Sammy

Donderdagochtend: Kasper

Donderdagmiddag: Joris

Vrijdag: Sammy

Bent u patiënt bij ons en wilt u graag naar onze nieuwe locatie komen? Bel gerust met onze administratie voor de mogelijkheden. Wij zijn te bereiken op telefoonnummer 024-3580779. Natuurlijk zijn ook nieuwe patiënten van harte welkom.

Naast de opening van de nieuwe fysiotherapie locatie gaan we ook iets heel nieuws opstarten, namelijk een E-gym (fitness) concept. Wij verwachten op deze manier ook een bijdrage te kunnen leveren aan revalidatie en preventie van klachten. Over wat dit precies allemaal inhoudt en wanneer we hiermee gaan starten zullen we u op een later moment verder informeren. Houd hiervoor onze nieuwsbrief in de gaten!