Ga naar de inhoud

Nieuwe collega Sammy

Hallo allemaal!

Mijn naam is Sammy Tilburgs, inmiddels vier jaar wonend in Nijmegen (oorspronkelijk Brabander) en per 1 oktober ook werkzaam in Nijmegen op de locatie Brakkenstein en op de nieuwe praktijk in Nijmegen-Lent! Begin juni 2021 heb ik met succes de opleiding Fysiotherapie afgerond en ben ik direct begonnen met werken voor een specialistische praktijk in Molenhoek en Velp. Ik kijk ontzettend uit om samen met mijn collega’s in onze mooie stad Nijmegen aan de slag te gaan. Ik ga me vooral focussen op de sportieve kant van de praktijk, maar u kunt natuurlijk ook bij mij terecht voor niet-sportgerelateerde klachten.

Naast fysiotherapeut ben ik, al voordat ik kon lopen, een echte waterrat. Na vijf jaar wedstrijdzwemmen en judo ben ik geswitcht naar waterpolo. Ik ben vier keer per week in het water te vinden en ik speel wedstrijden op landelijk niveau bij Aqua-Novio in Nijmegen. Ik hou echt van sport en met name team- en balsporten. Ik vind het heerlijk om nieuwe dingen uit te proberen. Ik ben ontzettend fanatiek en probeer het maximale uit mezelf te halen maar ook bijvoorbeeld uit mijn patiënten.

Leefstijl speelt een belangrijke rol in mijn leven. Naar mijn mening komen veel klachten door een suboptimale leefstijl. Ik vind het daarom ook mijn rol om niet alleen naar de lichamelijke klacht te kijken maar ook naar de leefstijlfactoren eromheen, zoals voeding en omgevingsfactoren waaronder stress. Dit sluit ook aan op mijn minor Sportvoeding. Het is mijn taak om samen met u een stap richting een gezondere toekomst te zetten. Doet u ook mee?

Hopelijk tot snel,

Sammy