Het MMfysio boekje

In deze vaste rubriek stelt elke maand een van onze collega’s zichzelf voor. Zo leert u onze fysiotherapeuten nog beter kennen. Net zoals vroeger in het vriendenboekje.

Deze maand stelt Simone von der Linden zich voor.

Hoi allemaal,

Mijn naam is Simone en ik werk bij MMfysio als algemeen fysiotherapeut op de locaties Molenhoek en Malden. Binnen mijn werk focus ik mij vooral op de geriatrische patiënt en ben ik veel te vinden in de Malderburch. Daarnaast vind ik het super leuk om groepstherapie te geven, zoals de Fysiofitness groepen die ik geef op woensdag- en donderdagochtend en natuurlijk de groepstherapie bij Maatzorg de Mookerheide.

Buiten werktijd ben ik een fanatiek sporter. Ik voetbal drie keer per week bij DTS Vrouwen 1 in Ede en daarnaast vind ik het leuk om te zwemmen, hardlopen, wielrennen en te survivallen. Ik kan het niet allemaal even goed, vooral borstcrawl is een probleem, maar dat mag de pret niet drukken. Buiten het sporten vind ik mijn ontspanning in het lezen van boeken in allerlei genres, spelletjes spelen, en lekker koken en eten. Laatst heb ik ook wat boeken te leen gekregen van één van mijn patiënten die ik heb kunnen verslinden in mijn zomervakantie. Goede leestips zijn dus altijd welkom bij mij.

Ik ben geboren en getogen in Veenendaal, maar inmiddels woonachtig in het mooie Wijchen. De Hatertse Vennen liggen vlakbij en ik vind het ook heerlijk om daar een stukje te wandelen, een echte aanrader.

Tot ziens in de praktijk!