Het MMfysio boekje

In deze vaste rubriek stelt elke maand een van onze collega’s zichzelf voor. Zo leert u onze fysiotherapeuten nog beter kennen. Net zoals vroeger in het vriendenboekje.

Deze maand stelt Koen de Jong zich voor.

Hee allemaal!

Wat leuk om weer eens in een ‘vriendenboekje’ te schrijven. Ik zal mijzelf voorstellen:

Ik ben Koen de Jong, 27 jaar en inmiddels vijf jaar werkzaam bij MMfysio. Deze tijd is snel gegaan. Ik ben vijf jaar geleden begonnen als stagiaire fysiotherapie en vanuit daar steeds meer eigen patiënten gaan zien. Inmiddels werk ik 4 dagen in de week, zowel in Malden als in Molenhoek. 

In de afgelopen jaren heb ik een masterstudie voor manueel therapie gevolgd en afgerond. Als manueel therapeut help ik mensen bij gewrichts- en met name wervelkolom gerelateerde klachten. Naast het fysiotherapeutische werk houd ik mij in de praktijk bezig met onder andere het begeleiden van stagiaires, het organiseren van een goed lopend elektronisch dossier en ben ik voorzitter van onze interne werkgroep met sport- en manueel therapeuten. 

Ik woon samen met mijn vriendin in een fijn appartement aan de rand van Nijmegen. Zo kunnen we lekker wandelen, fietsen of hardlopen door de bossen. Verder ben ik graag op de atletiekbaan in Wijchen te vinden. Al sinds mijn vijfde sport ik daar met veel plezier! De laatste jaren richt ik mij vooral op het sprinten, hordelopen en de springonderdelen in de atletiek. Naast dat train ik ook bij de universiteit in de fitness of probeer ik daar andere sporten uit. Al dat sporten wissel ik graag af met een drankje, hapje eten of borrel met vrienden, collega’s of familie. 

Tot ziens in de praktijk,

Koen