Nieuwe waarnemer Hanneke

Hallo allemaal,

Ik ben Hanneke Reincke, 22 jaar en ik ben sinds kort begonnen als waarnemer bij MMfysio. Afgelopen zomer ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen als fysiotherapeut. Komende maanden zal ik waarnemen voor collega’s op de locaties in Malden en Molenhoek.

Ik woon samen met vier vriendinnen in Nijmegen en ik heb het hier erg naar mijn zin. Ik ben in de winter in het Triavium te vinden waar ik mijn best doe om een nieuw baanrecord neer te zetten. In de zomer fiets ik graag met mijn moeder rondjes door de Betuwe op de racefiets. Als ik niet aan het sporten ben vind ik het heerlijk om spelletjes te spelen en probeer ik regelmatig een nieuw recept uit in de keuken. Helaas is dat niet altijd een succes 😉

Ik heb veel zin om aan slag te gaan bij Mmfysio en wie weet tot in de praktijk!

Groeten, Hanneke