Logo-Stryve-Zwart

Hardloopbegeleiding van A tot Z!

De hardloopspecialisten van MMfysio begeleiden al vele jaren hardlopers van alle niveaus. Om onze kennis en ervaring nog beter te kunnen delen zijn we met iets nieuws begonnen: 

Wij kunnen met trots melden dat MMfysio onderdeel is van een nieuw bedrijf, Hardloopcentrum Stryve! Stryve is opgericht door Peter en Tobias. Zij zagen in de praktijk al jaren dat lopers met vragen over hardlopen, blessures en training zaten. Deze vragen varieerden van het voorkomen van blessures tot het schrijven van een trainingsprogramma. Om iedere loper blessurevrij te kunnen laten genieten van onze mooie sport, is Stryve in het leven geroepen. Inmiddels hebben Peter en Tobias jarenlange ervaring met het begeleiden van professionele hardlopers, zoals: Kenenisa Bekele en Joshua Cheptegei. Deze kennis en ervaring willen zij nu beschikbaar stellen voor de everyday runner. Naast het begeleiden van hardlopers willen zij hun (medische) kennis delen met Stryve members om zo de hardloopsport nog gezonder en aantrekkelijker te maken. 

Stryve ondersteunt iedere hardloper van A-Z. Met de specialistische kennis van blessurepreventie vanuit de fysiotherapie en de samenwerking met trainers en coaches hebben zij het beste van beide werelden onder één dak. Deze unieke combinatie van verschillende disciplines zorgt ervoor dat zij je optimaal kunnen begeleiden met een persoonlijk trainingsplan zodat je jouw hardloopdoelen weet te behalen.

Hun doel is om de hardloper gezond en met plezier sneller, langer of makkelijker te laten hardlopen!

Wij van MMfysio zullen dan ook nauw gaan samenwerken met Stryve om alle hardlopers in onze praktijk nog beter te kunnen begeleiden. 

Wil jij meer weten over Stryve? Kijk dan op de website of volg ze op Facebook of Instagram