Ga naar de inhoud

Pre-season blessurepreventie testen

Pre-season blessurepreventie testen (veld sporten) 

Voorkom blessures en start het seizoen sterk met onze Pre season team meeting

Bereid jezelf of het hele team voor op topprestaties door potentiële blessure risico’s te identificeren en aan te pakken  voordat ze een probleem worden.

Met behulp van geavanceerde technologieën bieden we een grondige evaluatie van je bewegingspatronen, spierkracht en balans. Ontvang gepersonaliseerde aanbevelingen en trainingsadvies om blessures te voorkomen en je lichaam optimaal voor te bereiden op de uitdagingen van het seizoen. Investeer in jezelf en leg een stevig fundament voor succes.

Dit test protocol is ontwikkeld voor teamsporters, denk aan: voetbal, handbal, basketbal, volleybal of korfbal. Per sport proberen wij zo sportspecifiek mogelijke testen uit te voeren om de blessure risico’s op te kunnen sporten. De volgende onderdelen zijn voor elke sport van belang en zitten in de test:

Krachtmeting 

Hier wordt een uitgebreide krachtmeting gedaan waarbij de verschillen tussen het linker-/rechterbeen of linker-/rechterarm worden opgespoord.

Sprongmeting

Met deze geavanceerde sprong-analyse maken wij gebruik van innovatieve technieken die jouw sprongen nauwkeurig kunnen analyseren. De sprong-analyse wordt uitgevoerd met behulp van de optojump technologie.

Loopanalyse

Tijdens de hardloopanalyse zul je een aantal keren op de loopband gaan lopen, dit kan op elke gewenste snelheid zijn. Hierbij kijken we onder andere naar jouw looptechniek, paslengte, contacttijden, asymmetrie of type voet landing. Met deze informatie kunnen we asymmetrie opsporen of kunnen we een gepersonaliseerd advies geven passend bij jouw sport of doel.

Agility testen 

Deze testen hebben afkapwaardes en normwaardes waarbij we weten dat als een sporter hieronder scoort de kans op blessures groter is. Daarom kunnen we met de resultaten van deze testen een persoonlijk of per team advies geven om blessures risico’s te verkleinen. Ook kunnen deze resultaten gebruikt worden om te vergelijken met normwaardes vanuit literatuur van vergelijkbare sporters. Zo kan de training  nog persoonlijker en doelgerichter worden gemaakt.

Testen kunnen per individu of per team aangevraagd worden. Stuur een mailtje met de desbetreffende sport en aanvraag naar dan helpen wij je graag.

Testen@stryve.nl

Contactgegevens

Aanmelden nieuwsbrief