Nieuwe collega Teun

Hallo!

Per 1 oktober start ik bij MMfysio als fysiotherapeut, dus is het tijd om mezelf even voor te stellen, zodat je alvast wat van me weet als je me tegenkomt:

Mijn naam is Teun Goossens, geboren in Flevoland, opgegroeid in Limburg en de afgelopen acht jaar woon ik in Nijmegen. Ik ben in 2017 afgestudeerd aan de HAN te Nijmegen. Sindsdien was ik algemeen fysiotherapeut in een praktijk in Nijmegen-Oost en heb ik een aantal tijdelijke waarnemingen gedaan voor andere praktijken rondom Nijmegen. Daarnaast ben ik sinds 3 jaar ook docent op de bachelor fysiotherapie aan de HAN. Deze combinatie van werken als fysiotherapeut in de praktijk en lesgeven geeft mij erg veel plezier! Ik zit in de afrondende fase van mijn Master Musculoskeletale revalidatie, met de focus op manueel therapie. Ik hoop me bij MMfysio verder te ontwikkelen in sport en topsport fysiotherapie met aandachtsgebied hardlopen/atletiek.

Hardlopen/ultralopen is dan ook mijn passie. Van 5km tot de ultra afstanden (>50km), ik loop ze allemaal erg graag. Het liefste in de bergen. Maar de heuvels in Nijmegen doen hier niet voor onder. Ondersteunend doe ik aan krachttraining/fietsen/zwemmen en kun je me soms vinden op de tennisbaan.

Hopelijk hebben jullie zo een beeld van wie ik ben, mocht je vragen hebben dan hoor ik het heel graag van je. Ik ben vooral heel erg benieuwd naar jullie!

Tot snel,

Teun