Simone MMfysio Nijmegen Malden Molenhoek

Nieuwe collega Simone

Hallo, tijd om mij voor te stellen: ik ben Simone von der Linden, 24 jaar en ik zal vanaf 1 juni 2021 starten als fysiotherapeut bij MMfysio. In juni 2020 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, waarna ik een jaar heb gewerkt bij een praktijk in Asperen. Ik heb veel zin om snel aan de slag te gaan bij MMfysio waar ik mij vooral zal gaan focussen op de geriatrie.

Naast de fysiotherapie als mijn vakgebied én hobby, vul ik mijn vrije tijd graag met voetballen bij sc Woezik en met rondjes fietsen op de racefiets (alleen als de zon schijnt). Ook ben ik een sporadisch hardloper – zwemmer – wandelaar (allemaal ook enkel bij mooi weer). Daarnaast ben ik altijd enthousiast te maken voor spelletjes(avonden).

Tot slot is het goed om te delen dat ik sinds 4 jaar helemaal kaal ben door mijn auto-immuunziekte genaamd Alopecia. Je zal mij dus nooit tegenkomen met een bad hair day :-).

Wie weet tot gauw!

Simone