Ga naar de inhoud

Jubileum 25 jaar Dominique

Afgelopen 1 maart hadden we een bijzonder jubileum, Dominique was toen 25 jaar werkzaam bij de praktijk. Zo’n lange periode, daar moesten we natuurlijk even extra bij stilstaan. Dominique is in het zonnetje gezet door Joris en natuurlijk de rest van de collega’s. Hieronder kunnen jullie lezen hoe Dominique de afgelopen 25 jaar zelf heeft ervaren. Namens alle collega’s van MMfysio: nogmaals gefeliciteerd Dominique!

Time flies: Dominique 25 jaar bij MMfysio!

Op 1 maart werkte ik precies 25 jaar bij MMfysio. De tijd vliegt als je met plezier werkt! Na 1 jaar geneeskunde gestudeerd te hebben, koos ik voor de fysiotherapie. Een vak waarin in 25 jaar enorm veel ontwikkelingen zijn geweest en specialisaties zijn ontstaan. En waar het verbeteren van de voorwaarden voor het zelfherstellend vermogen van ons lijf en brein basis zijn voor gezondheid functioneren. Het zelfherstellend vermogen aanspreken maakt, vind ik, de fysiotherapie interessant en waardevol.

In alle jaren bij MMfysio zie ik hoeveel kennis we met elkaar hebben gekregen. Binnen ons vak is de mogelijkheid dat ieder zijn eigen interessegebied kan door ontwikkelen. En met die specifieke kennis kunnen heel veel verschillende klachten behandeld worden. Dat is belangrijk om enthousiast te zijn en blijven in je werk en dat zie ik terug bij heel veel collega’s! 

In maart 1999 startte ik bij Angelique en Kees François op de praktijk in Molenhoek. De fysiotherapiepraktijk was destijds gescheiden van de huisartsenpraktijk. Het hele team bestond uit vier fysio’s. Inmiddels werken we binnen een gezondheidscentrum samen met andere zorgverleners, zijn er vijf praktijken en 26 collega’s bij MMfysio. Een stormachtige ontwikkeling: ieder jaar één collega en iedere vijf jaar een nieuwe praktijk erbij! 

Kortom, 25 jaar werken met een goed gevoel. Mede door de fijne contacten met patiënten uit Molenhoek en Malden en alle collega’s.