Sharon Molenhoek MMfysio

Het MMfysio boekje

In deze vaste rubriek stelt elke maand een van onze collega’s zichzelf voor. Zo leert u onze fysiotherapeuten nog beter kennen. Net zoals vroeger in het vriendenboekje.

Deze maand stelt Sharon Besselink zich voor.

Hallo allemaal, 

Het is tijd om mijzelf voor te stellen. Ik ben Sharon Besselink, 28 jaar en nu bijna 2,5 jaar werkzaam bij MMfysio. Inmiddels ben ik zes jaar fysiotherapeut waarbij ik in verschillende praktijken veel ervaring heb opgedaan. Momenteel ben ik parttime te vinden in de Vuursteen in Molenhoek. Daarnaast ben ik bezig met het afstuderen voor mijn Master Musculoskeletale Revalidatie. In mijn master specialiseer ik mij als manueel therapeut. Dit is een mooie aanvulling voor het vak fysiotherapie en ik merk dat ik dit al veel kan toepassen in mijn werk. 

MMfysio is een fijne plek om te werken en ik haal energie uit de afwisseling die mijn werk met zich meebrengt. In Molenhoek zie ik patiënten van alle leeftijden en probeer samen met hen het best mogelijke resultaat te behalen. Wanneer wij samen in de zaal aan het trainen zijn, komt mijn enthousiasme echt naar boven. Hierbij gebruik ik mijn ervaring als pilatesdocent om vanuit een optimale houding te bewegen.

Na 20 jaar hockey, heb ik onlangs in tennis een nieuwe uitdaging gevonden. Een verandering maar ontzettend leuk om te doen. Daarnaast vind ik het heerlijk om met mijn partner en onze grote vriend erop uit te trekken en het onbekende te ontdekken. Ik ben graag buiten te vinden waar ik geniet van alles wat de natuur ons brengt. Als ik niet buiten te vinden ben, speel ik met mijn vrienden vaak bordspelletjes, waarin mijn fanatisme weer naar boven komt.

Groetjes, Sharon