Fysiotherapie Nijmegen Malden Molenhoek

De Hardloopcheck

Het is verplicht om elk jaar je auto te laten keuren, maar je lichaam, je belangrijkste gereedschap niet. Dat is toch gek!? Hardlopen is een mooie, maar veeleisende sport om te beoefenen. Het is daarom belangrijk om goed voor je lichaam te zorgen, om zo met veel plezier te kunnen blijven genieten van onze mooie sport! Om hardlopers nog beter te helpen heeft MMfysio nu de Hardloopcheck in het leven geroepen. De Hardloopcheck bestaat uit een fysieke test bij een gespecialiseerde therapeut, hij kijkt naar klachten uit het verleden, je kracht, mobiliteit en stabiliteit.

Deze check is voor iedereen beschikbaar en hierin wordt gekeken naar je sterke en zwakke punten. Deze check gebruiken wij al jaren om de wereldtoppers van Global Sports Communication te screenen, maar is nu dus ook beschikbaar voor de recreatieve loper! De kennis en ervaring die wij hebben opgedaan bij de begeleiding van o.a. Joshua Cheptegei en Kenenisa Bekele willen wij graag met u delen.

Daarnaast is er ook de mogelijkheid om een conditietest te doen onder leiding van een gediplomeerd trainer. Hier zullen je zones en anaerobe drempel bepaald worden. Handige informatie die je in je training of wedstrijd kunt gebruiken.

Na De Hardloopcheck ga je naar huis met een compleet advies en krijg je een volledige adviesrapport thuisgestuurd. Zo kan je nog makkelijker, met meer plezier en gezond blijven hardlopen!

Kosten: 100,- inclusief BTW. Soms worden de kosten ook vergoed door uw zorgverzekeraar, vraag uw fysio.

Heeft u vragen? Of wilt u een afspraak maken? Bel dan 024-3580779 of mail info@stryve.nl