Ga naar de inhoud
MMfysio Sport Nijmegen Molenhoek Malden

Fysiotherapie voor sporters

Fysiotherapie voor sporters is een vak apart, en dat vak beheersen wij bij uitstek. Als sporter bent u bij ons in goede handen. Onze sportfysiotherapeuten begeleiden al jaren topsporters op Olympisch en wereldniveau. Peter Eemers, mede-eigenaar van MMfysio, is dan ook focus-fysiotherapeut van NOC*NSF. Wij werken samen met een groot aantal artsen en organisaties in de sport en zijn op de hoogte van de nieuwste inzichten.

Die kennis en ervaring zetten wij niet alleen in voor de vele topsporters die bij ons onder behandeling zijn, maar zeker ook voor de beginnende en recreërende sporter. Wij kunnen uw blessure uitstekend behandelen, en u daarnaast door preventieve screening en advies helpen om blessures te voorkomen. Ook sporters met een handicap of chronische aandoening kunnen bij ons terecht.

Voor welke klachten?

U kunt bij ons terecht voor een fysiotherapeutische behandeling door een sportfysiotherapeut. Daarnaast bieden wij een groot aantal specifiek op sporters gerichte trainingen en behandelingen aan. 

Behandelaars sporters

Peter Eemers, Joris Botman, Jouke van de Kerkhof, Sharon Besselink, Tobias van Helden, Kasper Vullings, Sammy Tilburgs, Dionne Sloot, Koen de Jong en Loes Bons. 

Praktische info

Voor sportfysiotherapie hebt u geen verwijzing nodig van huisarts of specialist.
De behandeling is bij de meeste verzekeraars opgenomen in de aanvullende verzekering. U kunt voor sportfysiotherapie bij ons terecht in Nijmegen, Malden en Molenhoek.