Ga naar de inhoud
MMfysio Ouderen Nijmegen Molenhoek Malden

Fysiotherapie voor ouderen

Als u ouder wordt, ziet u vaak de beweeglijkheid van uw lichaam afnemen en de kwetsbaarheid toenemen. Wie hierdoor problemen krijgt met bewegen, kan bij ons terecht. Dat kan iemand van 83 zijn met Parkinson of een gebroken heup, maar net zo goed iemand van 58 met artrose in de knieën. Wij hebben de kennis en vaardigheden in huis om u te helpen uw mobiliteit te verbeteren. Ook kunnen wij u helpen om te gaan met een eventuele beperking van uw bewegingsmogelijkheden. Ons streven: zoveel mogelijk herstel en behoud van uw beweeglijkheid en zelfstandigheid. Hoofddoel: gezond ouder worden.

Bij MMfysio werken gespecialiseerde ouderen-fysiotherapeuten (geriatrie-fysiotherapeuten). Zij bezitten gedegen kennis over de bewegingsproblemen en specifieke ziektebeelden waarmee u als oudere te kampen kunt hebben.

Voor welke klachten?

U kunt bij ons terecht voor een fysiotherapeutische behandeling door een geriatrie-fysiotherapeut. Daarnaast bieden wij een groot aantal specifiek op ouderen gerichte trainingen en behandelingen aan. 

Behandelaars ouderen

Judith van den Berg, Miriam Romviel, Sander Verhaar, Lieke Elbers, Manouk van Dommelen, Saskia Broekate-Degen, Maximiliaan Meester, Amber Schaeffers, Anjo Siemens en Dominique Schretlen.

Praktische informatie:

Voor fysiotherapie voor ouderen hebt u vaak geen verwijzing nodig van huisarts of specialist. Voor een aantal behandelingen die vallen onder de basisverzekering is deze verwijzing wel noodzakelijk. Wij kunnen u hierover informeren.

U kunt voor fysiotherapie voor ouderen bij ons terecht in Nijmegen, Malden en Molenhoek.